Coaching

Achtergrond

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach ondersteuning biedt om persoonlijke en/of professionele doelen te behalen. Het dient om meer inzicht te krijgen in de eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden en deze te vergroten. Een coach begeleidt mensen op een positieve en praktische manier naar duurzame verandering. 
Het is een misverstand dat je een probleem moet hebben om profijt te hebben van coaching. Je wordt geïnspireerd om concrete vervolgstappen te zetten. En door persoonlijke ontwikkeling beschik je over handige handvatten die je in een privésituatie maar ook zakelijk kunt inzetten. 

Wanneer is coaching geschikt voor jou? 

Vormen van coaching

Als coach ondersteun ik mensen in het vinden van de antwoorden voor de uitdagingen die het leven,  en de verschillende rollen daarin, van hen vraagt. Vaak gaat het om uiteenlopende vraagstukken.  Hierbij maak ik gebruik van passende tools en technieken. Lees meer over de vormen van coaching: 

Levensloopcoaching
Coaching voor professionals
Coaching on the job
Beeldcoaching

Wat anderen zeggen…

“Ik heb de coaching bij en met jou als zeer waardevol ervaren, ik voelde mij gehoord en veilig. Door jou kon ik me kwetsbaar opstellen. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar je hebt mij veel handvatten gegeven waardoor ik mij steeds meer bewust ben van mijn reactie en vooral wat dat bij die ander doet.”  Anoniem