Training

Organisaties, teams en medewerkers investeren in zichzelf en in elkaar door het aanleren van nieuwe vaardigheden. Als professioneel trainer help ik hen met het behalen van de gewenste resultaten; met trainingen en workshops in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg. Thema's:
  • persoonlijk leiderschap
  • effectieve communicatie
  • verbeteren en verdiepen samenwerking en onderlinge relaties
  • behalen van organisatie- en teamdoelen
  • bewustwording waarde organisatie en medewerkers
  • ontwikkeling op verschillende vlakken
  • reflectie eigen gedrag, persoonlijke effectiviteit
 

Organisatieopstellingen

Een organisatieopstelling kan verrassend zijn en een goede aanvulling om te kijken naar de organisatie of het team. Het is een krachtig instrument om in korte tijd complexe informatie inzichtelijk te maken. Deze informatie kan waardevol zijn en nieuwe, effectievere inzichten en vervolgstappen opleveren.

Intervisie

Intervisie is een georganiseerd gesprek; een vorm van deskundigheidsbevordering en teamontwikkeling. De intervisiegroep bestaat uit deelnemers die collega’s of vakgenoten van elkaar zijn. Zij bespreken vakinhoudelijke kwesties, maar het gesprek kan bijvoorbeeld ook gaan over de samenwerking en kaders binnen het team.

Colinda heeft twee teamdagen als voorbereiding op de overname van een organisatie begeleid. Ze begrijpt wat er moet gebeuren, waar de gevoelige punten liggen, maar ook dat deze aangehaald moeten worden voor een goede start. Ze geeft adviezen hoe dit op een goede en respectvolle manier gedaan kan worden. Bij Colinda krijg je antwoord op de vragen: wat betekent dit voor de mensen en wat doet dit met de mensen.

Cynthia, HR manager Compass

Aan de slag met deskundigheidsbevordering?

De trainingen over een specifiek thema, maar ook workshops, presentaties en lezingen bied ik op maat aan.

Aanmelden