Coaching

Coaching dient om meer inzicht te krijgen in de eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden en deze te vergroten. Een coach begeleidt mensen op een positieve en praktische manier naar duurzame verandering.
Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach ondersteuning biedt om persoonlijke en/of professionele doelen te behalen. Het dient om meer inzicht te krijgen in de eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden en deze te vergroten. Een coach begeleidt mensen op een positieve en praktische manier naar duurzame verandering. Het is een misverstand dat je een probleem moet hebben om profijt te hebben van coaching. Je wordt geïnspireerd om concrete vervolgstappen te zetten. En door persoonlijke ontwikkeling beschik je over handige handvatten die je in een privésituatie maar ook zakelijk kunt inzetten. Lees hier of coaching geschikt is voor jou.

Levensloopcoaching

In elke fase van ons leven bekleden we verschillende rollen. We zijn kind, partner, broer of zus, ouder, vriend, medewerker, collega, leidinggevende en ga zo maar door. Daardoor zijn we continu in beweging en maken we allerlei veranderingsprocessen door. Daardoor zijn we continu in beweging en maken we allerlei veranderingsprocessen door. Meestal gaat dit vanzelf, soms loop je vast.

Coaching voor professionals

Het maakt niet uit of je een starter bent in een nieuwe functie of ervaren op je vakgebied: coaching helpt je om je verder te ontwikkelen als werknemer. Het kan zijn dat je belemmeringen hebt, ergens tegenaan loopt of bepaalde punten wilt verbeteren. De vraag om coaching voor professionals kan vanuit de medewerker of vanuit de organisatie komen.

Coaching on the job

Coaching on the job is een vorm van begeleiding op de werkplek. Je leert in en van de werksituatie. Door in je eigen werkomgeving met je leerdoelen aan de slag te gaan, krijg je hier direct feedback op.

Beeldcoaching

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden … Daarom is het heel leerzaam om video-opnamen van jezelf of het team tijdens een werk- of trainingssituatie of begeleiding terug te zien. Je kunt analyseren wat je goed afgaat en waar je nog een verbeterslag kunt maken. Beeldcoaching is gericht op het versterken van competenties en is oplossingsgericht.

De training en coaching hebben mij veel inzicht gegeven in mijn verleden zodat ik dit een goed plekje heb kunnen geven. En ook voor het heden. Wetend hoe ik als persoon op deze wereld sta en dingen nu beter kan relativeren. Ik ben sterker geworden als persoon. Bedankt, Colinda.

Deelnemer levensloopcoaching

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden