Coaching voor professionals

Het maakt niet uit of je een starter bent in een nieuwe functie of ervaren op je vakgebied: coaching helpt je om je verder te ontwikkelen als werknemer. Het kan zijn dat je belemmeringen hebt, ergens tegenaan loopt of bepaalde punten wilt verbeteren. De vraag om coaching voor professionals kan vanuit de medewerker of vanuit de organisatie komen.

Doel van de coaching

  • je wilt als beginnend of gevorderd leidinggevende leren je teamleden mens- en doelgericht aan te sturen
  • je wilt je invloed vergroten en samen met je team de gewenste resultaten behalen
  • je hebt er moeite mee om grenzen aan te geven
  • je vindt het lastig om met confrontaties en weerstand om te gaan
  • je wilt je zelfvertrouwen en zelfkennis vergroten
  • je wilt leren hoe je beter kunt reflecteren
  • je wilt werken aan jezelf als onderdeel van het persoonlijk ontwikkelplan

Inhoud van de coaching

Tijdens het coachingtraject leer je bewuster naar je zelf te kijken en meer verantwoordelijkheid te nemen voor de situaties die spelen. Dit begint met het (h)erkennen van je eigen patronen, overtuigingen, houding en gedrag.

Dit bewustzijn is de eerste en belangrijkste stap op weg naar een hogere mate van taakvolwassenheid en professionaliteit.

Resultaat van de coaching

Je hebt meer inzicht in de eigen manier van communiceren en handelen. Ook is het zelfreflecterend vermogen groter, je bent beter in staat om objectief naar te kijken naar je persoonlijk functioneren. Daarnaast heb je handvatten om hier effectief mee om te gaan.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem gerust contact op, ik ga graag met je in gesprek.

Voor meer informatie over mijn ervaring, deskundigheid en scholing vind je op mijn LinkedIn of kan je bellen: 06 42 89 33 20

Aanmelden